Lokaler

STUK och Akademica skapar unika mötesplatser och tar er med på en resa i ett hus fyllt av möjligheter. Vi hjälper er skapa en miljö som tillsammans med smakrik mat blir en spännande upplevelse för alla besökare. Ni behöver aldrig lämna Akademicas lokaler eftersom allt finns under samma tak. Efter ni har varit på inspirerande workshops eller minglat med intressanta människor kan ni ta ett kliv några meter åt sidan och befinna er i en vacker galamiddag. Våra lokaler är en målarduk och det är ni som håller i penseln.

Informationshäfte om lokaler och konferenser hos STUK

STUK Bar och Restaurang skapar maten utifrån era önskemål. Frukost, lunch eller middag. Vi är kända för vår svenska husmanskost och exklusiva gourmeträtter. Till våra bufféer väljer ni vad som ingår och vi hjälper er att få ihop en perfekt kombination för alla smaker. Vill ni ha något sött till kaffet eller en läskande efterrätt erbjuder vi nybakade delikatesser från vårt café. STUK Bar och Restaurang kombinerar det personliga mötet tillsammans med era drömmar och skapar den ultimata upplevelsen. Vi vill att ni ska känna att allt är förberett när ni kommer till oss och att ni kan njuta av maten och atmosfären. Din uppgift är att koncentrera er på att koppla av och på människorna runt omkring er.

Ljusgården är flaggskeppet bland våra lokaler. Vi kan förvandla Ljusgården till allt från en galamiddag, konsert eller stor konferenslokal. Det är ni som styr och tillsammans med er skapar vi den perfekta atmosfären. Era önskemål är vårt mål och med lokalens härliga akustik, perfekta ljus och höga tak garanterar vi en unik upplevelse. I Ljusgården finns även ett befintligt ljudsystem för tal, två trådlösa mikrofoner samt en projektor som standardutrustning. Har ni andra behov av teknisk utrustning löser vi detta utan problem. Vi är vana vid både lugna föreläsningar och dans till levande musik och vi hjälper dig att uppnå den perfekta stämningen.

Hyllan är en luftig lokal med stora möjligheter. Den kan användas till workshops, men även som fikaplats mellan alla möten. Det finns även sju mindre grupprum om man vill arbeta mer ostört. Det är ni som bestämmer hur ni vill lägga upp programmet och vi bistår med lokal och förslag för den mest optimala lösningen.

C305 är en modern och luftig hörsal med den senaste digitala tekniken. Lokalen är perfekt till konferens eller föreläsning och tillsammans med sköna stolar och bra luft får deltagarna en ultimat miljö att vistas i. Vid varje stol finns det mikrofoner så att alla har en chans att delta i samtalen. Det finns även möjlighet till videokonferens.

C844 är en sal som ger dig utrymme för lite större workshops. Lokalen har standardutrustning, men behöver ni en speciell teknisk lösning så hjälper vi er. Vi vill erbjuda ett personligt möte utifrån era önskemål och hjälper er skapa det i dem rummen ni har valt att arbeta i.

C341 är ett intimt rum som passar bra till mindre möten. Vid behov hjälper vi er med de tekniska lösningarna.

Vattenfallssalen passar perfekt till ett mindre möte, affärslunch eller en härlig middag. Vi har en enklare musikanläggning och om ni vill använda en mikrofon går det att ordna.

Restaurangen är den lokal som är mest flexibel. Både lunch, middag och nattklubbsverksamhet anordnas regelbundet, men även enklare mingel och fikastunder. I lokalens ena hörn finns en scen och ett fullt utrustat DJ-bås med tillhörande teknik. Nedanför scenen finns ett stort dansgolv. Vi hjälper er med tekniken samt inredningen beroende på tillställning och tema. I Restaurangen finns bara möjligheter och vi står för upplevelsen. Vill ni kombinera en lugnare middag i Ljusgården med mer party och dans kan Restaurangen ge er de rätta kontrasterna.

LKAB baren är en unik pub/cafélokal där en stor bardisk helt i magnetit dominerar lokalen. Baren passar perfekt till mingel, fika eller enklare middagssittning för det mindre sällskapet. Tillsammans med en större tillställning i Ljusgården blir den ett perfekt komplement med sin lugna miljö och mysiga atmosfär.