Lagen / Arbetarna

Är du sugen på att arbeta hos oss på STUK så har du kommit till rätt ställe. Det finns otroligt många olika sysslor som man kan involvera sig i och det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Nedan finns flera utav våra lag som tillsammans hjälps åt att driva verksamheten framåt. Läs nedan och om något intresserar dig så tveka inte över att skicka mail till lagcheferna om du har frågor, funderingar eller vill börja jobba.

Baren

När du står i baren och vill beställa är det barlaget som hjälper dig genom olika glas och smaker. De gillar att showa och pratar gärna en stund om det skulle finnas tid över.

Kontaktperson för Baren är lagchef Sana Gasim
E-mail: baren-lc@personal.stuk.nu

BlackJack

Bakom spelborden sitter våra dealers som med snabba fingrar fördelar marker och kort på borden. Med gott humör och ett sinne för spelet kommer man få en rolig stund bland klöver och ess.

Kontaktperson för BlackJack är lagchef Gabriel Brokås
E-mail: blackjack-lc@personal.stuk.nu

Café

Måndag till fredag har vi ett café som mellan 16 och 21 bemannas av cafélaget. Här får man grunderna till en baristautbildning, och skulle man gilla att baka är det ett plus i kanten.

Kontaktperson för Café är lagchef Lovisa Gullberg
E-mail: cafe-lc@personal.stuk.nu

DJ

På fredagar och lördagar när vårt dansgolv är öppet är det våra egna DJ’s som mixar musik och ljuseffekter. Det som krävs av de som jobbar är ett brinnande intresse för musik, och att kunna hitta det som publiken vill höra och dansa till.

Kontaktperson för DJ är lagchef Richard Alm
E-mail: dj-lc@personal.stuk.nu

Fix/dekor

Om något behöver byggas eller skulle gå sönder så är det i första hand FIX som tar hand om detta, så länge det inte ligger utanför deras kunskapsområde. Temakvällarna tar DEKOR hand om, de skapar allt ifrån idéerna till den slutgiltiga dekorationen.

Kontaktperson för FIX/Dekor är lagchef Frida Lundin
E-mail: fix-lc@personal.stuk.nu

Golv

På en restaurang eller nattklubb behövs det alltid händigt och flexibelt folk som klarar de mest varierande uppgifterna, där kommer vår golvpersonal in. De står i garderoben, biljettluckan, bakom bardisken, serverar på sittningar, bygger scenen inför bandspelningar osv. Under gruppen golv ingår lagen Data, Carpe Noctem, HUMP, Kvällsmys, M1, ‘Students Against the Machine‘, ‘STUK Bureau of Investigaion‘ och VIP.

Du når samtliga golvlag via följande e-mail: golv-lc@personal.stuk.nu
Eller klicka specifikt på det lag du önskar maila till ovan.

IT

Vårat egna IT lag ser över STUK:s IT-infrastruktur så som servrar och switchar samt arbetar med interna personalsidor.

Kontaktperson för IT är lagchef Kristian Nordman
E-mail: it-lc@personal.stuk.nu

Köket

Bland kastruller och stekbord har vi restaurangens kökspersonal. All mat som vi serverar har köket lagat, med undantag för lunchen. Här varieras allt ifrån enklare bufférätter till tre-rätters middagar för upp till 600 stycken gäster. Det man inte kan laga, kommer man att lära sig.

Kontaktperson för Köket är lagchef Hampus Elmehög
E-mail: koket-lc@personal.stuk.nu

Marknad

För att våra gäster ska veta vad som händer under veckan eller längre fram under terminen, behövs ett gäng som vet hur man marknadsför och sprider budskap. Vår marknadsföringsgrupp idag består av studenter som har intresse och/eller sin utbildning inom reklam och marknadsföring.

Kontaktperson för Marknad är lagchef Samuel Kolsmyr
E-mail: marknad-lc@personal.stuk.nu

Phaest

Det senaste tillskottet av våra lag är Phaest. Deras uppgifter är att anordna  festligheter på STUK. Även temakvällar och toastning av sittningar förekommer. Känner du att det vore någonting för dig att styra och ställa bakom kulisserna till stora evenemang så är det här laget kanske ditt rätta val.

Kontaktperson för Phaest är lagchef Johan Koskinen
E-mail: phaest-lc@personal.stuk.nu

Servering

Under sittningar är det vår händige serveringspersonal som ser till att du som gäst ska trivas och få den service du behöver. De kan allt ifrån hur en fin middag skall dukas upp till hur vin skall serveras till gästen.

Kontaktperson för Servering är lagchef Desirée Ljungström
E-mail: servering-lc@personal.stuk.nu

Sport

När vårt sportlag håller i stafettpinnen är det viktig sport på menyn. De finns bakom bardisken och lotsar dig genom matchens höjdpunkter.

Kontaktperson för Sport är lagchef Ludvig Dencker
E-mail: sport-lc@personal.stuk.nu

Teknik

Sittningar och events kräver en bra ljusutrustning för att bli riktigt bra, detta sköter huvudsakligen tekniklaget, men har ofta ett nära samarbete med DJ.
All teknik kräver även underhåll och när detta går sönder så är tekniklaget där direkt med mejsel och multimeter för att laga allt från högtalare till ljuset på dansgolvet.

Kontaktperson för Teknik är lagchef Jacob Nilsson
E-mail: teknik-lc@personal.stuk.nu

Trubadur

Restaurangens egna underhållare som gärna ställer sig i rampljuset för att du ska få en helkväll med levande musik.

Kontaktperson för Trubadur är lagchef Emil Gyllehammar
E-mail: trubadur-lc@personal.stuk.nu